Instagram @tennysdotter

1 oktober

Blog
Förlåt än en gång för att jag är så otroligt dålig på att skriva här, men nu ska jag försöka att uppdatera lite oftare.
I torsdags var det dags för mig och min pojkvän att packa väskorna och flytta igen efter cirka fyra månader. Bor nere i Santa Monica nu igen. Familjen jag bor hos nu har både hund och katt vilket passar mig perfekt. Har matat deras trädgårds ekorre två dagar i rad nu, en mandel i handen och den kommer fram och äter direkt. Ganska häfigt!
Idag åkte jag bräda till skolan igen, första gången på fyra månader och det var skakigt. Har aldrig kunnat åka men nu var det som om jag nästan aldrig stått på den.
Sista och andra lektionen idag, tisdag, fick vi reda på att det är prov på torsdag. Lite mindre bra att panik plugga årtal, fotografer, kameror, kamera teknik o.s.v. Har definitivt inte brist på saker att göra till och i skolan.

Igår var det dags för mig att köra D till flygplatsen. En lång resa för honom. Känns väldigt tomt utan honom här man vänjer sig snabbt vid att ha någon man tycker om väldigt mycket vid sin sida. Det är nästan exakt två månader till jag åker hem till Sverige och vi kan ses igen. Som tur är finns det Internet och Skype. Känns bra att man kan göra saker gemensamt fast vi är på varsin sida av jordklotet.
  • Blog

Gillar

Kommentarer