2020- så redo för nya möjligheter!

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Food

År 2020 är här!


Mitt nyår firades in med S och hans vänner på Yamashiro. Ett superfints hus/venue i japansk still 7 minuter från mig. Stället var fullt med folk, lite för många för min smak. Försökte lämna vid 1.30 tiden men att få tag i en bil tog nog minst 30 minuter. Hoppade in och en snabb visit på Deepspace innan stängning och dansade bakom DJn innan vi smet ifrån alla för att åka hem och sova. Var bjudna till The Weekends hus för efterfest men sängen lockade mer. Åt lite pizza och sedan somnade vi.

Vaknade upp dagen efter, S åkte och köpte en bil medans jag var hemma och väntade på att han skulle plocka upp mat på vägen hem. Kollade ett avsnitt You under tiden vi åt, därefter satte jag igång med jobb hemifrån som vanligt och S till kontoret. På kvällen ville vi hitta på något men de flesta hade festat under dagen (när vi jobbat) och var ganska trötta, de åt middag på Nobu och det var för långt att köra tyckte vi. Plockade upp S vid hans hus i favoriten av hans bilar, G-wagon. Säger aldrig nej till att köra den! Åkte till ett av Ts hus och kollade Gemini Man, åt pizza och tog ett glas vin. Vid 23-tiden hade de flesta av oss slumrat till och från så vi bestämde oss för att köra hem. Gjorde sista mat fusket och köpte glass på vägen hem.

Vaknade vid 7.30 i morse men låg kvar i sängen lite till och svarade på emails och alla andra notifikationer som var på mobilen. Tanken var att ta en löptur men jag tror jag åkt på en början av UV så ingen träning för mig. S körde till kontoret och jag har haft ett möte idag utöver jobb hemifrån. Skickat iväg lite information till företag angående mina tjänster för Social Media Management, betalat räkningar och annat mindre kul. Kämpar med att dricka vatten för att må lite bättre, har inte så mycket energi och vill helst inte lämna lägenheten för länge.

Gillar