Instagram @tennysdotter

21 oktober

Blog
Då var det dags igen, lite väl många dagar i mellan inläggen kanske.
Det är nu 57 dagar kvar till jag landar i Sverige och får träffa min fantastiska familj och pojkvän. Är så otroligt glad över de människor jag har nära mig.
Skolan är lite kaos som vanligt, men antar att det är så det ska vara. Svåra uppgifter så som att fotografera grupper, förlovning, familjer, bröllop osv. Det tråkiga är att jag känner inte att jag lär mig speciellt mycket av just den kursen, lärde mig så otroligt mycket förra terminen att det känns svårt att slå det nu. Å andra sidan har jag en kurs där jag ska lära mig allt om fotograferingens historia, inklusive fotografer, typer av fotografier och tekniker. Väldigt intressant och svårt. Mina lediga måndagar och fredagar kommer väl till pass då det är mina främsta plugg-dagar.
I år har jag tackat ja till att vara med i ett Luciatåg för SWEA. Det hålls varje år på The Shrine, där Oscarsgalan hölls innan den flyttade. Det brukar komma allt från 2000-4000 personer för att kolla på detta vilket är otroligt roligt. Vi övar en gång i veckan och det låter faktiskt riktigt bra redan nu. Den 15e december är det dags för oss att lussa.
  • Blog

Gillar

Kommentarer