Instagram @tennysdotter

28 oktober

Blog
Idag gick jag in på tredje veckan som sjuk, känns ganska hopplöst och jobbigt för tillfället. Men jag vet ju att jag kommer bli frisk till slut, någon gång. I går hade jag så ont i hela kroppen att jag var sängliggande nästan hela dagen. Försökte vara med på Lucia övningen men min röst är hemsk just nu och jag ville inte smitta ner hela gänget.
Idag har jag inte haft en lugn stund, allt ska fixas, printas, retucheras och plåtas. Vid 2-tiden var jag borta hos Huset i Venice och plåtade personal. Huset är en Scandinavisk inredningsbutik med hur mycket snygga saker som helst! Något annat som är lite kul med Huset är att all deras personal måste kunna svenska, vilket också gör det speciellt. Nu ska jag bara hitta en till grupp att plåta sen är den uppgiften klar. Halva terminen av skolan har nu gått och det känns helt fantastiskt. Har aldrig längtat hem till Sverige så mycket som jag gör nu. Oavsett hur vintern är i Sverige vädermässigt vet jag att detta kommer bli en av mina bästa vintrar.
Imorgon ska jag bara till skolan och lämna in de uppgifter vi har deadline på och sedan köra hem igen så jag kan vila och bli frisk.
  • Blog

Gillar

Kommentarer