Header

Blog

En heldag på skolan med Rebecca då båda hade samma seminarium och fick consuling tid samtidigt. Klara efter mycket om och men. Ner till Mac Store och köpte en ny Mac Book Pro och gick hem. Köpte mat med Annie och åt i soffan framför slutet på filmen The devil wears Prada som vi började koll på i förgår. Jag har ovanligt nog skoskav överallt på fötterna.. Man går så sjukt mycket här. Dock bra med tanke på hur stora portioner mat man får här. Imorgon ska jag ner till 3rd street igen och shoppa lite. Snart ska jag och mina fötter krypa ner under täcket och vila. Ska försöka hitta en bra kamera imorgon så det blir lite roligare inlägg här. Hoppas ni där hemma mår bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blog

Idag var det Check-In på skolan. Sedan tog i buss till BestBuy, frågade efter SIM-kort men blev hänvisade till T-mobile som ligger en bit ifrån. Fixade us nr till våra mobiler. Jag ska snart låsa upp min snart så man kan börja ringa och smsa som vanligt igen. Nu sitter vi på Starbucks och fixar innan vi ska ner till piren.

Likes

Comments

Blog

Hade en lugn morgon innan jag och Annie skulle möta upp Rebecka i Hollywood. Kan konstatera aktiv inte är bra på att uppskatta tiden. Var ca 1,5h sena. Stackars Rebecka som fick sitta och vänta på oss. Det blev lite shopping och en liten skymt att Hollywood skylten. Nu är vi precis hemkomna och sitter på Starbucks med varsin kaffe och lånar deras WiFi. Imorgon ska jag till skolan för Check-In och sedan ska vi vidare och fixa us nummer till mobilerna. Jag ska försöka köpa en ny kamera så det kommer upp lite bilder här. På kvällen ska vi ner till piren.

Likes

Comments

Blog

Vägen till att komma in i lägenheten var fruktansvärd! Flygresan gick jättebra och taxin till lägenheten. När jag kommer fram är receptionen stängd. Hittar en snäll dam som visar mig en väg in genom garaget. Hittar lägenheten som är låst! Irrar runt och hittar ytterligare en snäll dam som försöker med det mesta för att hjälpa mig. Hon bjuder in mig i sin lägenhet där hon bor med sina två söner och en vän. Där väntar jag i 5 timmar. Är chockad över hur vänliga de var mot mig, en främling. När klockan närmar sig 8 på kvällen känner jag att det är dags att gå. Sätter mig på golvet utanför lägenheten och väntar. Efter ett tag kommer phil från security och han ringer många samtal för att få tag på någon med nyckel så de kan öppna för mig. Tur att jag tog med mig en kopia på kontraktet annars hade det varit kört. Lite efter 10 så kommer det äntligen en kille som kan öppna för mig. Skönt! Har aldrig haft så många känslor på en gång och aldrig känt mig så ensam och utlämnad tidigare. Just nu är klockan 10.30 på morgonen här. Har varit inne på Ralph's och försökt hitta lite mat, helt vilsen där inne. Ska snart promenera vidare till U.S Bank och öppna ett konto och sedan vidare och skaffa en U.S nr till mobilen. Hoppas ni har det bra där hemma, här är det ca 20 grader och sol!

Likes

Comments

Blog

Efter att ha fixat allt i lägenheten och sagt hej då till nära och kära är det snart dags att köra mot flygplatsen mitt i natten. Har en lång resa framför mig nu! Så hej då Sverige och om väldigt många timmar hello Los Angeles!

Likes

Comments