Header

Blog
I måndags började skolan och det verkar som att de kurser jag valt är bra och lärarna verkar helt okej också. Dock är de väldigt glada vid att ge ut läxor och inte bara en utan minst tre verkar det som. De kurser jag har denna terminen är en praktisk fotokurs, en om hur det är att vara frilandsfotograf (försäkringar, betalningar osv.), en bild kurs och en kurs där man lär sig göra bra tal inför folkmassor. Om någon timme ska jag tillbaka till skolan för att ta dagens andra och sista lektion, den som verkar jobbigast och tråkigast av alla -hur man ska klara sig som egen företagare inom fotobranschen. Är inte helt säker på att det är exakt vad den handlar om men det märker i eftermiddag. Efter lektionen hinner jag precis hem innan vi ska fira Devin som fyller år idag. 

Imorgon ska vi försöka ordna en kräftskiva!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blog

Vill du veta hur mitt liv i LA är följ mig på Instagram - tennysdotter

Likes

Comments

Blog
Igår åkte vi till Santa Monica beach, solade några timmar innan vi gick längs vattnet till Venice beach. Kollade lite längs strandvägen innan vi gick hem igen.


 

Likes

Comments

Blog
Under fredagen tog jag det lugnt medan de andra gick till "grannarna" för att spela beer pong. Jag låg hemma och kollade på play kanaler på datorn och försökte bli kvitt mitt halsont och hostan. Igår spenderade vi dagen vid poolen innan vi tog en taxi in till Drai's. Kvällen var minst sagt galen.. men rolig. 

 

Likes

Comments

Blog
Igår var det konsert på piren. En filt i sanden, dricka och fina människor. Kvällen avslutades med beerpong i vår lya. 

 

Likes

Comments