Header

BlogI torsdags satt jag uppe till 01.40 och ritade, steg upp 8.00 igår och ritade till 15-tiden. Idag började jag 9 igen.. hatar faktiskt min bild klass just nu. När klockan blivit över 14.00 idag ska jag ut och plåta min foto läxa. Är så trött på att bara göra läxor hela dagarna. Mitt humör går upp och ner. Det bästa med hela gårdagen var att vi lyckades få tag i biljetter till Swedish House Mafia i LA 9 mars. Tre nöjda tjejer i lägenheten! Hade sedan en mysig kväll på Barney's Beanery. När jag vaknade idag och kollade igenom Facebook flödet såg jag även att grabbarna (Hässleholms IF) säkrat seriesegern och div 2 väntar för dem nästa år. Så himla kul! Blev väldigt glad av att se detta för de förtjänar det verkligen! 

Åter till läxorna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blog
Har inte gjort annat än skolarbeten idag. Nu är klockan 00.45 hos mig och ritblocket åkte ner i portfolion nu. Tar upp det imorgon igen. Kommer bli en jobbig helg med alla läxor. Ska sova nu så jag orkar upp imorgon. Kan säga att det börjar bli kallt här nu, 21 grader när jag gick hem klockan 19.00 från skolan denna kvällen. Brr.. 

Likes

Comments

Blog
Jag är så dålig på att uppdatera er här. Dagarna är fulla med skola, eller inte skola direkt men en till två lektioner per dag (måndag-torsdag) och sedan alla läxor som ska göras och förberedelser inför kommande lektion. En timme lektion betyder minst en timme plugg hemma, två timmar lektion betyder två timmar plugg hemma osv. 

Idag framförde alla i Speech klassen sina memoriserade delar av de tal vi valt. För mig gick det bra, tappade inte bort mig en ända gång, en transitional movement och tja mer än så var det inte. Hatar att prata engelska inför en hel klass, blir så nervös och allt blir fruktansvärt jobbigt. Men lyckades få 100 av 100 denna gången med men det var nog sista gången också. Jag hamnade i grupp A och det innebär att vi ska ha ett nytt tal nästa onsdag. Jippi.. eller inte. Sitter och försöker arbeta på det nu, ser inte fram emot det alls! 

Morgondagens läxa i ena fotoklassen är konstig också, alla i klassen säger olika om den så där lär jag inte kirra många poäng heller. Ska bli skönt att ta helg imorgon kväll, dock mycket plugg som väntar. 

Likes

Comments

Blog
Idag är en sådan dag då precis allt känns jobbigt och fel. Försöker plugga men tankarna slingrar iväg och allt annat än plugg dyker upp i huvudet. Hatar dessa dagarna. 

Likes

Comments

Blog
Är hemma från första lektionen. Idag var även andra gången jag körde bil här i LA. Fick låna Farres bil och köra till lektionen eftersom han inte skulle med dit, i vanliga fall är det alltid han som kör. Ska ner en sväng på 3rd snart innan det är dags att gå till skolan igen. Har en lektion i eftermiddag och sedan tar jag helg! 

Likes

Comments