Header

Blog
Igår fikade jag med en av mina äldsta och bästa killkompisar, en bakelse och kaffe, men en fika som varade i nästan 5h. Det var sista gången vi sågs nu innan det är dags för mig att åka tillbaka till LA. Ikväll ska jag kolla på min sista innebandy match. 

Idag var det tänkt att jag skulle upp på övervåningen och leta efter min andra dator i alla lådor med mina saker. Har inte hittat den under hela tiden som jag varit hemma i Sverige och då idag så gick jag in i ett rum som jag fyllt med mina saker och hittade datorn där i en låda. Så himla skönt! Har kollat igenom den lite snabbt och hittade tusen bilder från olika grejer man gjort under de senaste 6 åren. Bilder från gamla fester, konserter, kvällar på Granada, både de vanliga kvällarna och från när olika band från byn spelade. Det väcker mycket minnen! Har inte hjärta till att radera bilderna fast jag nog egentligen borde det eftersom de flesta av människorna så var mina dåvarande vänner inte är mina vänner nu pga diverse anledningar. Får slänga över allt på en extern hårddisk när jag kommer "hem" på måndag. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blog
Denna helgen var den näst sista för mig i Sverige. På fredagen bjöd vi hit farfar, hans sambo, brorsan och hans sambo. Sista gången jag träffar farfar och hans sambo innan jag åker. Vi åt god mat, efterrätt, drinkar och snacks. På lördagen åkte jag upp till Älmhult för fest där kvällen avslutades på ett bra sätt. Tog mig tid att prata med de människor jag ville ha kontakt med medan de andra personerna ganska enkelt gick att undgå. Gårdagen var bra och lugn, när jag kört hem från Älmhult kollade jag reprisen från VD som äntligen startat igen. Spenderade mesta tiden i soffan och sängen, som man ska efter en utekväll. 

Idag är det ny start på veckan, sista veckan innan jag lämnar landet igen och denna gången en längre period. 

Likes

Comments

Blog
Igår åkte jag och Rebecka till Malmö, bonnastaden. Det blev lite shopping och god mat innan vi åkte hem vid 17-tiden, så det blev verkligen en heldag. min mobil hade mer fel än jag trodde och skulle bli riktigt dyr att laga så jag får antagligen köpa en ny istället. 

Idag ska jag luncha med Emma, sedan till mormor och fika. Efter det kör jag till älmhult och möter upp mamma för att handla inför fredag och lite nytt på IKEA. Ikväll ska jag baka så mina gamla kollegor får lite fika imorgon när jag ska hälsa på. 

Likes

Comments

Blog
Eftersom jag inte är så bra på att uppdatera här kan ni följa mig där jag är mycket mer aktiv, på Instagram -tennysdotter. 

Likes

Comments