Header

Blog
Detta har varit den längsta skoldagen i mitt liv. Från 8-18 har jag och Hanna varit i en av skolans B-studios. Den första timmen var vi båda stora frågeteckan till i princip allt som hade med en handhållen mätare att göra. Efter att ha frågat alla lärare som var där under vår tid ett antal gånger förstod vi lite mer, men inte tillräckligt. Tack vare världens snällaste kille och klasskompis John förstår vi nu hur den fungerar. John spenderade nog minst lika mycket tid inne i vår studio med att hjälpa oss, som han spenderade i sin egen studio. Fantastiskt att det finns så fina människor när man behöver dem som mest. Det minsta vi kunde göra var att bjuda honom på te. Var även en del andra snälla människor som lånade ut material som vi behöve till denna uppgiften. Verkligen stort tack! Och ni undrar säkert vad det är vi har fotograferat idag, det är inget intressant -Cornflakes paket! Vi båda hann precis klart med den produkten så nästa vecka är det en vit volleyboll som ska fotograferas. 

Väl hemma vid 18.30 tiden åt jag lite youghurt, hallon och saltlakrits innan det var dags att spåna idéer inför morgondagens fotojournalistik lektion. 

Mina fötter är så fruktansvärt ömma efter en heldag i Converse i stående och gående. Nästa gång blir det sportskor! 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blog
Vissa kvällar blir det bara för mycket för mig att ta in. Har så svårt att förstå att jag har mist två människor som jag haft med mig i hela mitt liv. Att jag har mist en människa som var min vän. Vissa kvällar tänker jag för mycket, känner efter mer än jag borde. När alla tankar dyker upp saknar jag min familj extra mycket. Att de befinner sig på andra sidan jordklotet gör det inte lättare. Har en familj som stöttar mig till hundra procent, oavsett vad jag vill göra och det är jag så tacksam över. Det är en av orsakerna till att man orkar kämpa vidare och verkligen ge allt. 

Likes

Comments

Blog

Förstår inte varför jag ligger kvar i sängen varje lördag och kollar på Mello. Det är ju inte bra, iaf inte i mina ögon eller öron! Gick sedan ner till stranden en stund.
På hemvägen gick jag inom Staples och köpte en extern hårddisk som behövs till tre av mina klasser.
Nu ligger jag i sängen, äter jordgubbar och kollar serier.

Likes

Comments

Blog
Dagen började dåligt, glömde material till första lektionen, missade bussen till skolan vilket resulterade i att jag fick promenera med min tunga väska och kamera till skolan. Hade mina lektioner, träffade några vänner en stund innan jag gick hem igen. Fick redan på att en av våra vänner som vi lärt känna här, omkommit i en bilolycka. Nu i vintras och höstas var jag med om två bortgångar av nära och kära och känner verkligen med M.Bs fästmö, familj och andra personer som var en del av hans liv. De minnen vi skapat ihop kommer alltid finnas kvar! RIP!

Motivationen till allt är på noll, återigen.. men här kan man inte pausa sitt liv. Allt ska forstätta som vanligt, skola och vardag. 

 Ett av våra roliga minnen ihop, en dag i Malibu med massa plåtande!

Likes

Comments