Header

Blog

 
Grym vecka & helg. Bungalow fest. Filmkväll. Egengjord lakritsglass. Bra människor. Plåtningar. Strand häng. Säng. Drinkar. Biltur mitt i natten. Värme. Skype med min fina familj. Trivs så himla bra här!
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blog

Senaste helgen var grymt bra, två kvällar/nätter på Bungalow med människor som jag tycker himla bra om! Det är full fart i skolan med många läxor, deadlines osv. Träningen är det dåligt med. Ska försöka få gårdagens kvälls pråmens till en vana varje dag. Skönt att ut och gå på de fina gatorna här med sällskap. Att husen runt om är otroligt fina gör det bara ännu trevligare. Har spenderat hela denna onsdagen u studion med Hanna, hann göra klart en läxa. Ska spåna idéer till morgondagens journalistik klass nu, är så dålig på sådant.

Likes

Comments

Blog
Okej, min ågest har lagt sig. Deadline var tydligen på måndag, midnatt! Verkar som jag inte behöver acceptera ett F på första läxan. Jag fotade hela vägen hem från skolan, den vägen som i vanliga fall tar ca 30 minuter att gå tog 1,5 timme idag. Har varit och kört vilse i Bel Air, trodde jag kunde hitta till bergen med en fin utsikt.. lyckades inte! När jag väl hittade hem i rusningstrafiken åkte jag och min nya roomie och storhandlade på Ralphs. Har rensat och städat kylen också med två av killarna så vi ska få plats med allt, förhoppningsvis. Skola 8-1 imorgon sen ska jag hämta två hyllor och en cykel på två olika ställen. Måste fixa en säng, en vecka på luftmadrass är ingen höjdare, varken för ryggen eller sömnen. 

Likes

Comments

Blog

Mitt liv ar totalt kaos nu. Har noll koll pa vart mina saker finns i rummet. Lyckades fa studio tid igar morse, fast vi tagit del pa tiden. Hann fa halva laxan till nasta vecka gjord. Laxan jag hade till idag i fotojournalistiken har jag inte lyckats gora. Lite angest over det! GM for teatern jag skulle fota ar inte i stan, forst tillbaka 21mars. Maste gora nagot till skoltidningen pga detta om jag inte ska fa 0 poang denna gangen. Forsta laxan jag inte lyckats gora!
Har 2 bilder jag ska lamna in till fotoutstallningen har, tror inte jag kommer med men min forra larare har tjatat pa mig om det sedan jag kom tillbaka hit.

Likes

Comments