Header

Blog
Idag vid 18.00 var det öppning av vår utställning i skolan. Jag var där och kollade i galleriet på main campus och körde sedan till art campus. Så grymt många bra bilder av oss på skolan, en utvald skara foto studenter som lyckades komma med och få visa bilder. 

  


 
Likes

Comments

Blog Jag har haft en heldag i skolan, 8-17, det är så mina onsdagar brukar se ut. En foto lektion på förmiddagen och en på eftermiddagen. Jag hann göra klart allt i mina läxor som skulle in idag och under tiden jag väntade på att mina prints skulle torka var jag snäll och hjälpte en foto 30 (introduktion för ljussättning i studio) elev med att modella. Trots att jag ogillar att stå framför kameran. Kommer själv ihåg vilket jäkla jobb det var med den klassen, att hitta modeller för alla uppgifter för ett år sedan. Allt gick bra i skolan idag vilket var skönt. Här hemma har jag ätit min röda kålsallad, gjort lite nyttiga snacka -grönkål chips och ungsbakade garbanzo bönor. Till det dricker jag green tea latte med matcha powder, så gott!

Likes

Comments

Blog
 

Iced green tea latte. Köpte matcha pulver här omdagen för att kunna göra denna latten själv. Så god och nyttig! Det finns många fördelar med green tea matcha powder och det är verkligen ett plus att det smakar så gott!


 

Likes

Comments