Header

Photography


 


Igår skrev jag ut mina sista bilder till portfolion. Så skönt att bli klar med det med tanke på allt annat som ska hinnas med. Imorgon är det skola hela dagen. Jag måste in på skolans extra öppna lab tid för att framkalla min film och göra bilder i mörkrummet. Inte så motiverad till det. Anledningen till detta är att i onsdags när jag hade min filmfoto klass så framkallade jag min filmrulle för den sista uppgiften. När jag har gjort detta och ska ta ur filmen och kolla på den är den helt genomskinling, alltså ingenting på en ända bild. Visar det för läraren och hon ser bara ledsen ut och säger "oh, no.. not again.. Jackie, it happened again". Ja, då är det någon korkad elev som inte kan läsa (det finns lappar på flaskorna med kemikalierna i) som har hällt i "fixer" vätskan i "develop" vätskan och det gör att filmen inte framkallas såklart. Jäkla puckon som inte vågar erkänna och säga till när dom gör fel, utan ignorerar det ocg låter deras misstag gå ut över andra. Så, imorgon har jag skola igen, lab hela förmiddagen 9-12 och sedan hem en snabbig för att lasta in saker i bilen till utställningen som öppnar på kvällen vid 18, direkt efter föreläsningen av Art Streiber. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blog
Det som jag trodde skulle ta max 1-2 timmar tog över 5 timmar! Att det låg så mycket jobb bakom en utställning hade jag ingen aning om. Kunde aldrig tänka mig att det skulle ta flera timmar att sätta upp våra bilder på väggarna. Våra fotografier är uppe på väggarna, vi har mätt, använt vattenpass, borrat och ja, fixat allt i galleriet. 

 
 

 


Likes

Comments

Blog
Efter några veckors fixande har min hemsida äntligen börjat arta sig. Har lite till att fixa och fler bilder ska upp. Kika inom www.tennysdotter.com
Imorgon ska vi välja ut vilka foton som ska visas på vår utställning, på fredag ska vi hänga upp bilderna och fixa inför utställningen. :) Spännande! 

Likes

Comments

Blog
En helg med sol och värme är snart över. Jag har varit hemma hela helgen, gjort vardagssysslor, varit barnvakt, solat lite, betalat räkningar.. inget speciellt. Drack ett glas vin med Marit i fredags medans vi höll ett öga på barnen som lekte i solen. Jag försöker ta tag i träningen nu efter flera månader av lathet och dålig diciplin. 

 

 


 
  

Likes

Comments

Blog
I torsdags fotade jag i studion och då såg det ut såhär! En dricka skulle fotas,det slutgiltiga fotot ska få drickan att se kall och läskande ut. Har redigering att göra på fotona på flaskan. 


 


 


Likes

Comments