Header

Blog
En heldag på Getty, både Villa och Center med mina föräldrar. Jag älskar att vara där, så fridfullt och fantastiskt.

  Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blog


 


 

 


 


Igår körde jag till LAX och hämtade mina föräldrar. De ska vara här i lite mer än två veckor på semester vilket är superkul. Eftersom vi inte träffas så ofta längre, ca två gånger per år, så vill vi såklart spendera så mycket som möjligt at tiden tillsammans. De var försenade en timme från Kastrup och innan de var framme här och ute ut planet hade det gått två timmar på flygplatsen för mig. Vi var hemma ganska sent och åt bara lite innan jag körde hemåt igen. Idag har vi spenderat dagen nere i Santa Monica på 3rd street och en sväng nere på piren. Efter det blev det en timme vid poolen på deras hotell och sedan körde vi och åt. Imorgon är det outlet som gäller och mer shopping för dem. De är ganska nöjda över att jag har bil och att det automatiskt blir att jag kör, alltså har de en privat chaufför vilket pappa uppskattar mycket. 

Likes

Comments

Photography
 

Igår hade jag sådan träningsvärk efter passet på piren och idag är det ännu värre. Jag både älskar och hatar att ha träningsvärk, känns som att det gett något, att det gjorde nytta liksom. Igår var det även plåtning som gällde. Fotade en svensk tjej här nere i Santa Monica på lite olika locations. Började edit igår kväll och satt några timmar med det. Fick massa bra bilder i hettan. Även om jag älskar solen så kan den också vara din värsta fiende när det gäller fotografering, den ger ett oerhört osmickrande ljus om man inte vet hur man ska hantera den. Nåja, har massa bilder att arbeta med nu idag och imorgon.  

Likes

Comments

Photography
Imorgon är det dags för plåtning med modell. Något jag gör varje kväll innan en plåtning är går igenom utrustningen och kollar att allt är förberett inför imorgon. Laddar batterier till kameran, till blixtrar osv. för att inte ha missat något när det väl är dags att sätta igång. 

 


Likes

Comments

Health
Idag ringde alarmet 7.40, en lördag.. dags att göra sig redo för morgon träning på piren. De har börjat med en ny träning på piren på lördags morgonar, innan var det yoga men nu kör dom ett sex veckors pass med vikter, gummimans etc. som var grymt, verkligen över förväntan. Vad som är lite kul för många är att det är Ferrigno familjen som har skapat detta tränings program. För er som inte vet så var det Lou Ferrigno som var Hulken i filmerna.  
Likes

Comments