Header

Blog, Fashion, General
Efter att ha haft trötta naturella naglar ett tag så kände jag att det var dags för lite piff. Fixade chrome naglar i guld med tre enkla produkter, guld nagellack, make up store gold dust och gel topplack. Redo för valborgs helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fashion

1. Jeans New Look 2. Jeans Moss Copenhagen 3. Jeans Levis

Kikade in på nelly.com och fick syn på deras denim rea med upp till 50%. Kan man ha för många jeans? Jag har alltid ett sug efter att hitta nya modeller och här är tre av mina favoriter denna gången!

Likes

Comments

Blog, Food, Lifestyle

Dagens lunch. Glutenfri toast med avocado, svamp och ägg, citronpeppar och salt.

Idag har jag spenderat mesta tiden med att göra research till ett nytt stort projekt som jag är super taggad på. Så tacksam för att jag har en bra dator, snabbt internet och tillgång till Google! Vet inte vad jag skulle gjort utan det?! Det är verkligen inte fördel med att vara i Sverige ett tag nu, snabbt internet. Uppkopplingen som finns i Los Angeles är mycket långsammare än den vi har här. Har en hel del kvar att jobba på innan projektet blir klart. Utöver det arbetet har jag fotbollsträning ikväll som jag ser fram emot. Det är så kul att äntligen få lira lite boll efter 6 år, dock som utespelare. Min teknik är inte som innan.. om den ens var bra någon gång, men det är så stor skillnad att vara ute på planen jämfört med att stå i mål och styra laget. Glad att min spelförståelse finns kvar, den är viktig och det blir så tydligt när spelare inte har den. Kanske ska bli tränare för skojs skull när jag flyttar tillbaka hit igen? Vore sjukt kul och det är brist på både tränare och domare som är bra! Det är grått ute nu så hoppas det försvinner och att vi slipper regn under träningen.

Likes

Comments

Fashion
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /4. HÄR
Drömmen för helgerna och efter jobbet. Jag tycker det är så härligt att slänga på sig ett par joggingbyxor när jag kommer hem. Har mina grå favoriter från Cotton Citizen men ett eller två av dessa set från JFR hade inte varit fel! 

Likes

Comments

Blog, Fashion
 

Jag älskar Make Up Stores produkter och det har varit omöjligt att få tag i när jag bott i USA så länge. Varje gång jag kommer hem till Sverige bunkrar jag upp med mina favoriter och här om dagen fick jag hem dessa två produkter. Ett kontoring kit och min "must have", cover all mix -bästa concealern någonsin!

Likes

Comments