Header

Blog, Fashion, General

This post contains adlinks from Adviral

Klicka dig vidare till rean här!
Nu när hösten närmar sig känns det alltid kul att rensa garderoben lite och hitta nya fina plagg och accessoarer. Zalando har en super-rea nu men mycket fina produkter och plagg som jag tycker ni borde kika på. Själv är jag sugen på en fin sjal och en nätt handväska!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blog, General, Lifestyle, Photography
Jag har haft fullt upp senaste veckan, jobb och hängt med gamla vänner. Åkte till Helsingborg och besökte Natta, kollade på HIF-GAIS som slutade bra, med vinst åt HIF. Plåtade lite, hade myskväll och bara umgicks. Tog tåget båda håll och kunde ta det lugnt under resan. Sedan har jag varit upptagen med SWEA Los Angeles grejer, uppdaterat hemsidan, gjort annons för redaktör, nyhetsbrev och annat som skulle fixas, samt ordnat med filmstipendiet som vi delar ut också. Vi i kommittén hade möte och sedan saker att följa upp. Är så kul att vara delaktig i allt och åstadkomma saker men i vissa perioder kan det bli mycket på en gång tillsammans med allt annat man ska göra. Det känns ändå som nu är tiden då man har orken att göra allt samtidigt. Har förmodligen lite representation att göra i september som känns superkul.

Likes

Comments

Blog, Food, Lifestyle


 

Igår när jag var iväg och gjorde Olaplex på mitt hår så gick jag inom en matbutik och hittade detta te. Mitt favorit te i Los Angeles, det smakar mysig och varm sommaräng. Helt underbart med en skvätt nötmjölk i! Så självklart startar jag min morgon med ett glas vatten och en kopp med pukka love.

Har hunnit svara på flera mail redan med skön musik i lurarna. Allt går mycket lättare med bra musik. Har en del annat jobb att göra idag också men det hinns säkert med. Solen skiner och värmen strömmar in i vardagsrummet. Det kommer bli en härlig dag!

Likes

Comments

Blog, Food, General
Dagens lunch blev en blomkåls pizza med pesto, tomater och mozarella. Så himla gott och enkelt att göra. Det bästa av allt? Den är glutenfri såklart. Alltså inget magont! Ska ge mig ut på skogspromenad snart. Älskar att strosa runt i skogen och andas frisk luft. Vill verkligen passa på att vara ute när det är fint väder. Har hunnit jobba undan det mesta idag redan så det känns bra!

Likes

Comments

Blog, Food

This post contains adlinks from Adviral

EQT 1 / EQT 2 / EQT 3 / EQT 4 / EQT 5 / EQT 6
Asså sneakers kan vara det bästa som finns i skoväg. Känner alltid ett behov av ett nytt coolt par, antingen till vardags eller träningen. Dessa är så snygga och går att matcha så enkelt till en cool outfit!

Likes

Comments