Header

Blog, General, Lifestyle, Everyday, Food

Först, tips om en riktigt god vegansk choklad. Divine 60% ovan är så god, en ruta räcker och den är så full av smak. Mycket bättre än många andra choklad som inte är veganska. Denna köpte jag i The Goodstore i Stockholm men finns även på nätet. Rekommenderas verkligen till chokladälskare!

Ena stunden går dagen så långsamt och sen är det helt plötsligt kväll. Idag var en sådan dag. Morgonen var seg, jag satt och redigerade produkt bilder. Testade att spela in skärm samtidigt och göra en video för retouch. Så jobbigt att förklara allt man gör när det känns så självklart. Jag får ge det ett par försök innan jag bestämmer mig om jag ska fortsätta med videos eller göra livestream. Produktbilderna blev klara och jag hann leverera dem till kund innan dagens slut. Så skönt!

Imorgon har jag möte på morgonen, cirka en timme iväg med bil så får upp tidigare än vanligt. Brukar aldrig ställa alarm på morgonen utan brukar vakna själv runt 7.45-8 tiden. Ska bli kul med ett nytt projekt och se hur vi ska gå vidare med det.

Helgen är fullbokad med massa kul, familjemys och som alltid lite jobb.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blog, General, Lifestyle, Everyday, Photography


Öm i ryggen och halsmandlarna ömma.. tecken på att man håller på att bli sjuk? Var uppe vid 8-tiden idag, kollade nyheter, åt frukost, slängde iväg ett par mail innan dagens produkt blev lämnad. Idag stod klockfotografering på schemat. Det är en väldigt unik och snygg klocka tycker jag så känns superkul att jag fick plåta den. Nu sitter jag med retouch, så petigt och allt ska kontrolleras i minsta detalj. Vill så gärna visa men får vänta till den är ute i butik!


Igår var jag och magnet röntgade mitt knä som jag haft problem med i flera månader. Hoppas att de hittar felet, eller att inget är fel och jag bara är överrörlig. Smärtan och svullnaden har minskat men har säkert att göra med min minskade träning.. Kanske var precis vad knät behövde.

Likes

Comments

Blog, General, Lifestyle, Everyday

Nu är jag hemma i Skåne igen, efter försening med tåget såklart. Det var så skönt att komma upp till Stockholm igen och få spendera så mycket tid med Daniel. Även om det var en del jobb som gällde för oss båda så är det skönt att få vara nära igen och kunna titta upp från datorskärmen och se honom framför mig.

Nu är det nya projekt som drar igång. Två nya företag har gett mig förtroendet att utföra jobb åt dem. Superkul!Likes

Comments

Blog, General, Lifestyle, Everyday

Efter att ha suttit och jobbar hela dagen ska vi snart bege oss till ett kafé för fika med ett par vänner som vi inte sett på jättelänge. Ska bli så kul att träffa dem. Sist jag var i Stockholm i höstas kunde se tyvärr inte ses så nu ikväll blir det äntligen av. Senare ska vi förbi ett galleri och vidare till ett filmföretag där Daniel känner ägarna, för AW-liknande fest tror jag. Har plattat håret, får se hur länge det håller när jag kommer ut. Är så tråkigt när det är så kallt ute, man kan inte klä sig fint utan det handlar mest om att få på sig kläder som gör att man överlever!

Likes

Comments

Blog, Lifestyle, Everyday, Food, General

Denna matcha drickan, eller nästan vilken som helst från Rebel Kitchen är så god. Min absoluta favorit är chai mylk, så kryddig och god. Hittade denna goding på The Goodstore. Alltså vilken butik för veganer, plus ett härligt kafé. Så stort utbud trots att butiken inte är gigantisk. Hittade mycket som jag köpt tidigare och en del favoriter som jag ätit i LA men också mycket nytt som verkar supermumsigt. Är du nyfiken på vegansk mat eller godis så rekommenderar jag verkligen att gå inom butiken! Fick även med mig ett veganskt 60% choklad med pink himalayan salt. Mums!

Likes

Comments