Instagram @tennysdotter

B-day firande x2

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Food

I torsdags var det födelsedags firande som gällde. Började med lunch på The Ivy, som är en supermysig restaurang. S ville ha det chill, var bara fyra stycken av oss under lunchen. Drack champagne och tequila, beställde in massor av mat och var där i nästan tre timmar innan vi åkte hem till C. Var där ett par timmar innan vi åkte vidare för att möte upp resten av gänget och äta på Catch.

Igår var det firande nummer två, tog det lugnt under dagen, gjorde lite jobb och mötte upp S vid Urban Outfitters för att köpa outfit till kvällens middag på Cantina Frida i Beverly Hills med hans närmaste vänner. Åt massa god mexicansk mat, sjöng och delade på en tårta. Vädret var inte det bästa så vi skippade klubben och tog oss hem istället för att sova tidigt.

Idag gjorde vi lite bankärenden och köpte julklappar till kvällens julfest hos Cornelia. Ska bli så himla kul. Vi ska göra julklappsleken som vanligt och sedan vidare när vi känner oss klara hos henne.

Håller på att klura på vad jag ska klä ut mig till, har lite grejer som skulle kunna fungera för en vit ren med hornen, men kan sluta med att jag lånar något annat.

Gillar

Kommentarer