Instagram @tennysdotter

Bday middag med tjejerna + träning

Igår jobbade jag hemifrån största delen av dagen. Strax innan 15-tiden mötte jag upp Sara, Robyn och Russel på the Grove för att bara säga hej och prata lite. Är så fint julpyntat där nu med låtsas snö, massor av ljus och dekorationer. Efter snabbvisiten där körde jag vidare för att hämta S från kontoret. Stannade till vid en Indisk restauran och delade på mat, fanns en grej jag kunde äta där som inte var överdrivet starkt kryddad. Hur lär man sig äta stark mat? Kämpar verkligen här!

Väl hemma hos mig tog vi det lugnt ett tag innan jag skulle göra mig i ordning för födelsedags middag på Tao för Julieth med tjejerna. Släppte in S till gymmet innan jag drog, snacka om olika kvällar. Tog en Lyft till Sara och träffade tjejerna, skålade med lite vin innan vi körde till restaurangen. Gillar hela stället, cool look och bra utrymme men var inte imponerad av deras fried rice, smakade absolut ingenting. Vi tog in en flaska skumpa och massor av rätter att dela på, plus dessert.

Efter Tao premiärade vi på 3rd Base som öppnade förra veckan (men som vi aldrig gick till under invigningen). Ett lite annorlunda ställe, en sportbar med klubbmusik. Helt ok ställe men inte på en tisdag kom vi fram till.

Idag gick jag upp vid 8-tiden, tog på träningskläderna och sprang två varv i backarna, helt slut och hostig. Ner till gymmet och körde lite armar och rumpa. Har ätit svensk frukost nu och ska snart duscha innan jag sätter igång med jobb.

Gillar

Kommentarer