Dags för utflykt

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Om ca en halvtimme blir jag hämtad av Mats, vi ska ner till hans hood och strosa i Palos Verdes. Jag har aldrig varit där nere men sett att det är väldigt vackert! Mats är en svensk bekant som jag träffade för första gången för flera år sedan på vår julmarknad med SWEA Los Angeles. Han har nämligen alltid glöggfest efter 15-tiden hemma hos honom och bjuder in svenskar. Vi har länge pratat om att jag ska komma ner till honom men inte blivit av för än idag. Ska bli så kul!

Igår hade vi en supermysig middag här med hela familjen, vin och massa skratt. Jag är så tacksam över de vänner jag har här, hur de får mig att känna och hur de ställer upp för mig.

På tisdag är det dags för Sverige. Ser fram emot att komma dit och spendera tid med familj och vänner, samt jobba. Jag älskar att jobba och att vara ledig en längre tid gör mig så rastlös. Kommer vara tillgänglig för jobb, fotograferingar eller projektanställning inom design, foto, social media, marknadsföring eller webbdesign från den 29 april. Hör av er om ni vet något eller vill jobba ihop!

Gillar