Drömkväll och hundar!

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Kan inte fatta att veckan gick såhär snabbt? Redan lördag och jag har bytt boende för en vecka. En vän är på mini semester med sin pojkvän och jag har flyttat in i deras lägenhet för att ta hand om deras tre hundar. Träffade dem första gången i onsdags och i går (fredag) kom jag hit. Allt gå hur bra som helst, så fina och snälla och verkar gilla mig tillbaka.

I torsdags hade jag en så sjukt bra kväll. Min favorit G-Eazy var skulle släppa ny musik och spelade på Poppy. Asså dröm! Så jäkla bra och bästa sällskapet vid bordet med Sara, S, H och D. Geralds nya musik är bomb! Efter Poppy drog jag, S, H och D vidare på efterfest i Bel Air. Var hemma vid 4.30 ish och däckade på soffan direkt.

Igår tog jag äntligen tag i något jag borde gjort för en vecka sedan, fixade naglarna och nu är de så fina! Därefter bort ill hundarna och tog dem till parken. Hängde där och busade i någon timme innan vi gick hemåt igen. Satt och jobbade lite i soffan, kontaktade nya potentiella kunder. Har en ny plåtning nästa vecka som jag ser fram emot. Senare på eftermiddagen kom S med mat. Älskar att han alltid gör det. Vi kollade på Scream 1-3 som gick på TV. Beställde ny mat senare på kvällen, glutenfri pizza med ost för mig och vanlig för honom.


Gillar