Instagram @tennysdotter

En helg-recap!

I fredags var jag på kontoret och jobbade ett par timmar, tog en bil hem och åt lite. Sov en liten stund för att orka jobba på kvällen igen. Mötte upp ett par tjejer vid 21-tiden på EP&LP för lite drinkar innan vi drog till Poppy. Var där till stängning och helt slut vid 2-tiden, beställde en bil hem för att sova. S trillade in mitt i natten och väckte mig men lyckades somna om efter en stund. Upp vid 9 tiden för att prata med mina föräldrar en liten stund innan vi åkte för att äta frukost. Hamnade i Glendale på Raffis (någon var sugen på mat från mellan östern..). Vi började med hummus, bröd och två sallader, därefter en varsin huvudrätt och det var nog de största portionerna jag sett. Orkade få i mig en tredjedel ungefär, resten fick åka ner i en låda och följa med hem. Hamnade i soffan och kollade Honey Boy, en ganska speciell film.

Sov en liten stund för att orka jobba på kvällen, gjorde ett event för DrinkAde på Berkshire House. Det var fullt hus inför fighten och riktigt bra stämning.

I går vaknade jag upp och kände mig ganska seg, rädd för att bli sjuk då S varit krasslig till och från i flera månader. Som tur var fick han en ny kur med antibiotika och andra mediciner i går. Medans han gjorde det jobbade jag hemifrån under dagen och mötte upp Sara för lite häng vid 4-tiden. Åt varsin acai bowl från Sun LIfe på Sunset Plaza innan vi satte oss i garaget (så kallt ute..) och värmde oss innan vi körde hem. Tanken var att jag skulle jobba på kvällen men inget gensvar från killen jag skulle jobbat med så jag beslutade mig för att stanna hemma. S kom över på kvällen med mat, hade önskan om tomatsoppa och grillad ost macka så han var gullig nog och fixade det. Kollade ett avsnitt av Project Blue Book och sedan däckade vi båda två.

Vaknade upp vid 7.30 idag, kollade igenom mobilen och gick upp och tog min c-vitamins dryck och chlorella. Lyckades få liv i S och begav oss för att äta avocado macka och varsin latte (som vanligt). Vidare till Chase för lite bankärenden och sedan avsläppt hemma. Väntar bekräftelse på om jag ska in till kontoret idag eller ej, därefter telefonmöte vid 16.30 i eftermiddag.

Gillar

Kommentarer