Instagram @tennysdotter

Instagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotter

Första julfesten och Facebook marknadsföring

Blog, Lifestyle, General, Everyday, work

Igår var det första julfesten, de flesta av oss hade julklädsel av något slag. Jag var en vit ren, fanns inga färdiga kostymer så fick fixa ihop en egen lite snabbt under dagen. Vi drog till Cornelia vid 21-tiden dör det redan var fullt med folk. Skålade med glögg och champagne. Så kul att få träffa alla igen efter att inte ha setts på ett tag, vissa ser vi bara 1-2 gånger om året, andra oftare. Efter ett par timmar var det dags för julklappsleken, jag kammade hem en locktång och en hårborste. Önskar jag tog fler bilder men Cornelia hade sin GoPro uppsatt så förhoppningsvis kan jag ta del av hennes bilder om ett tag.Efter klapparna delats ut var det dags för de flesta att åka vidare till nästa event. Varken jag eller S hade ätit middag så tanken var att äta lite snabbt och sedan återförenas med de andra nere i downtown LA. Men efter att ha ätit och klockan tickat iväg till 2 på natten kom vi fram till att det var bäst att gå och lägga sig. Båda trötta och med huvudvärk som inte ville försvinna. Har haft det ett par dagar nu och det verkar inte ge med sig.

I morse hade jag ett mysigt facebook samtal med min brorsdotter och familj, därefter ett samtal med Emma som jag inte pratat med på länge. Tiden springer verkligen iväg! Därefter åkte jag och S för att äta frukost, han har länge pratat om att testa Roscoe's Chicken & Waffles, så himla amerikanskt. Inte min typ av mat alls men kul att testa något nytt. Jag valde scrambled äggs och till det fick man kokt potatis med sås på i en skål, så himla märklig kombo av mat. Efter det promenerade vi till Farmer's Market här i Hollywood, stor marknad med lokala grödor och mat. Vill definitivt testa maten där en söndag istället för att äta frukost på en restaurang.

Blev avsläppt hemma efter det och har gjort lite research förr mitt nya projekt. Mycket på gång som känns så spännande.

Utöver att jag jobbar som fotograf gör jag även en del visuella jobb men också online marknadsföring via Facebook för företag. Så, om du eller någon annan du känner behöver hjälp med att marknadsföra sitt företag på Facebook hör av er, info@tennysdotter.com så kan jag kika på era behov och säkert komma fram med en strategi.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229