Instagram @tennysdotter

Fredagskväll!

Blog, Lifestyle, General, Everyday, work

Heeelg! Eller ja, kanske blir jobb imorgon igen men är ju trots allt helg ändå. Hann inte med träning i morse utan var kavaj-jakt och sedan en snabb-frulle på Starbucks. Avsläppt hemma i vanlig ordning och hade ett FaceTime samtal med mina föräldrar hemma i Sverige samtidigt som jag emailade. Hann spendera halva dagen vid datorn innan jag åkte iväg på jobb och kom hem vid 19-tiden. Har inte hunnit äta på hela dagen så var super hungrig i bilen hem och har precis tryckt i mig två knäckemackor med hummus och tomat. Lyxig fredagsmiddag jag vet men orkade inte vänta på mat utan var tvungen att få i mig något snabbt. Signade en model-release och skickade iväg på email inför ett modelljobb på måndag.


Sitter nu och väntar på att S ska bli klar och komma hit för att åka till Beverly Hills för ett glas vin. Vad som sker efter det får vi se, har inga planer. Så skönt att vara spontan en fredag!


Igår jobbade jag hemifrån hela dagen, förutom en promenad till två butiker nedan för gatan. Mötte upp S och kusin med tjej på kvällen för sushi på deras favoritställe. Åt så mycket och avslutade med mochi som dessert, så gott. Äter det inte ofta alls men älskar verkligen det, speciellt grönt matcha te smaken.

Gillar

Kommentarer