Frustration och tacksamhet

Lifestyle, General, Blog

De förlänger reserestriktionerna, staden öppnar upp lite lätt och ansiktsmask ordern kan vara länge till. Men att gå tillbaka till vanligt verkar inte vara i sikte än på ett tag. Om den nya reseinformationen stämmer, 3 år, är det helt sjukt. Att inte kunna flyga och träffa min familj i Sverige på så länge känns verkligen overkligt och orimligt!


Förutom frustration över situationen i världen så är det frustration på jobbet. Vi har tv PR personer vi jobbar med, varav den ena är helt fantastisk och den andra är en mardröm. Har aldrig blivit så nertryckt och förolämpad i mitt liv innan. Hur jag hanterar det? Extremt professionell i mina svar tillbaka och hanterar allt jag ska och lite till. Jag vet att professionalism är vad som kommer hjälpa mig i längden och att ge efter och bete mig lika illa tillbaka inte hjälper någon.

Mina dagar är fortfarande minst 9 timmar men ljusett i tunneln kommer. Jag är så tacksam över att jobba så mycket som jag gör, speciellt nu när det är så många utan jobb. Det visar också att jag vet vad jag gör och att de jag jobbar för tror på mig och min kunskap.

Höjdpunkten igår var käk från Benihana. Räkor, hummer, fried rice med grönsaker, sallad och soppa, till det ett glas vitt. Har lagat mat en gång denna veckan hittills och det måste vi bättra oss på. Är så lätt att bli bekväm med att alltid beställa mat plus att vi vill supporta restaurangerna under pandemin. Har lyckats få S att äta over night oats, äntligen. Havregryn är så bra för kroppen!

Gillar