Instagram @tennysdotter

Instagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotter

Galen bröllopshelg i Miami!

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Då var man äntligen på hemmaplan igen, så skönt. Vi bokade biljetterna till bröllopet i Miami i torsdags morse för att sedan flyga ut fredag kväll. Landade vid 7 på morgonen, tog en taxi till hotellet där bröllopet skulle hållas och somnade direkt på rummet för en nap i ett par timmar. Vaknade upp vid 12-tiden och beställde in roomservice och började sedan göra oss i ordning. Första receptionen började vid 17.00 och vi ville hinna ta lite bilder innan. Resorten var väldigt fin och enormt stor! Bröllopet var väldigt vackert, många gäster och perfekt väder för en utomhusvigsel. Väl inne i "crystal ballroom" var det dags för middag, underhållning och dans. Vi höll igång till 22-tiden innan det var dags för vårt lilla gäng att byta om och festa loss . i Miami. Vi hann med tre olika ställen under natten, började på ett ställe jag inte kommer ihåg namnet på och hängde med DJn, vidare till Wall Lounge och dansade med ytterligare en DJ för att avsluta på Space som var helt crazy, även där bord vid DJn. Spenderade otaliga timmar på Space och började väl fundera på att gå hem när klubben började bli ljus på grund av att solen kommit upp. Var hemma runt 8-tiden på morgonen, helt slut men beställde in frukost på rummet och sedan däckade vi allihop.

Under söndagen var jag på g och uppe vid 12- ville ut och hitta på saker men resten var döda och sov bort hela dagen. Jag satt ute på balkongen och kollade när folk spelade golf. När resten äntligen började vakna upp var klockan 17 och det var dags att duscha och göra sig iordning för middag och utgång igen. Käkade sushi i stan och sedan vidare till Liv för ett par drinkar och dans. Avslutade natten med pizza på Roccos som tydligen ska vara ett av de bästa ställena. Däckade direkt när vi kom till rummet!

Måndagen var ganska seg för de flesta men dags att checka ut och ta oss runt lite i staden. Gick ju sådär tyvärr. Hade velat göra betydligt mer än vi gjorde, känns som vi spenderade mest tid på rummet med att göra ingenting. Något jag får smått panik över. I vilket fall so vid 15-tiden var folket äntligen redo för att äta dagens första mål mat på Nikki Beach. Helnöjd med käket! Gick vidare för att vi ville hyra scooters och köra runt men allt var stängt pga MLK day så vi fick promenera och mötte upp en av S kompisar som var i stan. Tog en drink och rökte hookah innan det var dags att åka till flygplatsen för att bege sig hemåt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229