Galna kvällar!

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Livet här i Los Angeles är minst sagt händelserikt och jag älskar det mer än någonsin. Så tacksam över att jag får bo här igen.

Gårdagen bjöd på det mesta. Gjorde research, skickade mail, media kit, webinars och gym innan Sara kom. Vi gjorde vid oss, tog ett glas prosecco innan vi tog en bil till Ysabel. En av mina favoritrestauranger här. Blev dit bjuden av ett "produktions bolag", eller tror det är vad de sysslar med iaf. Träffade massor av sköna människor innan vi hoppade in i nästa bil till Warwick. Tydligen knepigt att ta sig in där utan kontakter på onsdagar men som tur var blev jag inbjuden även dit och hade tre personer med bra bord. Minglade rundor, drack tequila och dansade halva natten. Skulle på efterfest men stannade på Berry's och blev bjuden på mat. Slutade med att det inte blev efterfest utan en natt på SLS hotell i en svit.

Tog mig hem vid 12-tiden (sviten bokades tydligen för två nätter), åt lite och skickade iväg lite pitchar. Tog en kort tupplur, lite mer fix vid datorn innan jag tog mig till poolen för att få lite sol i 1h. Nu är jag tillbaka i lägenheten. Blev bjuden på middag på Catch ikväll som också är en riktigt bra restaurang (dock är Las Vegas stället bättre), sedan har jag planer resten av kvällen även idag.

Gillar