Galnaste veckan!

Blog, Lifestyle, Photography, work

Okej, denna veckan var helt galen. Akutbesök till veterinär med min väns hund som hade anfall från vad vi nu vet, ett blåmärke på hjärnan. På tisdag eftermiddag ringde min telefon ca 30 min innan jag skulle sluta jobba för dagen. Sara var i panik och tårar över sin hund som hade anfall och inte kunde röra sig, kräktes och bara skrek. Sprang ner till hennes lägenhet och såg ganska snabbt att det var allvarligt och körde oss till veterinärs akuten. Rusade fram till dörren och de tog in lilla Bonnie som bara är tre månader. Fick vänta i tre timmar utanför på att få uppdateringar. De trodde inte att hon skulle klara sig. Bonnie hade ytterligare tre anfall inne på akuten innan de lyckades stabilisera henne och vi kunde köra vidare ner till Torrance till en neurolog specialist. Var hemma vid 1 på natten efter det. Två nätter fick hon stanna där och göra alla möjliga undersökningar, röntgen och otaliga prover. Är glad över att jag är så lugn och oftast vet hur man ska hantera paniksituationer. Nu är hon hemma och vakas över noggrant i efter tecken på ovanligt beteende.


Har jobbat som en galning också med lanseringen av hudvårds märket, långa dagar och jag har blivit ansvarig för så mycket mer än vad som skulle vara min roll från början. Från att bara göra hemsidan och lite foto till all kommunikation, prover, sociala medier, annonsering, analyser, affiliate samarbeten och mer. Känns kul att få den tilliten av företaget men innebär också mycket ansvar över områden som jag inte varit involverad i tidigare.


Igår hade vi en liten plåtning i Malibu, minimalt crew och med rätt avstånd enligt alla regulationer. Fick även testa ett par behandlingar på ett wellness center som grundar i frekvensbehandling. Hittade en del grejer som jag är känslig mot och behöver fixa. Gjorde en behandling med en grej på min mage för att hjälpa mig att kunna äta kost som jag har problem med. Gick in i ett litet rum som är fyllt med kall ånga för att återställa vätskebalansen, mineraler och massa annat i kroppen. Blev en heldag innan jag var hemma. Hämtade upp sushi och åt framför tvn hos mig. Däckade vid 22-tiden och vaknade upp som vanligt innan alarmet brukar ringa vid 6.30. Somnade om till 7.15 innan vi steg upp. Var ganska molnigt i morse men har klarnat upp så vi hoppas nog på cyklarna en runda för att få lite frisk luft och sol idag.


Något som jag blev väldigt glad över i veckan var en leverans med svenskt godis från iKandi. Yum!

Gillar