Instagram @tennysdotter

Gör inget annat än äter..

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Food

Har fortfarande inte fått mitt internet i lägenheten, installationen är bokad till imorgon så hoppas verkligen det blir av då och att det fungerar som det ska. Ganska sjukt hur beroende man är av internet nu förtiden. Ni kan säkert gissa vad jag är nu, stammis caféet Rise n Grind, som jag faktiskt gillar väldigt mycket.

Nåja, i söndags fixade jag med tvätt och jobb. S kom förbi på eftermiddagen och vi drog till the Grove för att käka och kolla julgranen som de redan satt upp. S behövde nya löpardojor så gick in till Nike och tittade, träffade vänner till honom där. Han hittade ett par och var väldigt smart och köpte ett par till mig också så jag inte skulle ha någon ursäkt att inte springa med honom. Efter det gick vi till Cheesecake Factory och åt, beställde in alldeles för mycket mat som vanligt. Rödbetssallad och calamari till förrätt, plus brödet man får, pasta till huvudrätt för mig och S käkade lax. Tog en cheesecake att ta med. Proppmätta tog vi en bil hem, käkade lite choklad och däckade två timmar senare.

Kom upp i bra tid igår och fick jobb gjort och all tvätt. Lite små handling till lägenheten men behöver verkligen möbler. Har spanat på en bäddsoffa men inte leverans för än 17 november. S drog till kontoret sedan till Sacramento på kvällen. Mötte upp Sara för lunch och handlingen och Alex kom förbi en stund. På kvällen mötte upp mina tjejer för middag på Soho House. Så mysigt ställe men en grym utsikt! Drog hem och sov efter middagen.

Kommer spendera ett ar timmar här, försöka dra in lite nya gig och svara på mail.

Gillar

Kommentarer