Instagram @tennysdotter

Håll hälsan främst!

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Health

Trots att jag kom i säng sent söndags på grund av filmkväll så ställde jag alarmet på 6 i går för att ta mig ut på en löprunda och en snabbis på gymmet. Benen var så stela igår efter söndagens tur men kändes viktigt att börja måndagen med träning för att komma in i rätt rutin direkt. Efter det gjorde jag lite smått på datorn och sedan körde vi till The Oaks Gourmet (är typ stammisar där) för en varsin latte och delade en avokado smörgås.


Därefter fortsatte jag med jobb, fick ställa in en plåtning som skulle skett idag eftersom min klient inte gett tillräckligt med information och skött kommunikationen dåligt. Väldigt trist eftersom jag bokat modeller, scoutat, gjort pre-production och research för mood board.

Även idag jobbar jag hemifrån med nya klienter, har bestämt mig för att ta in ett par extra till agenturen nu i januari. Stora som små företag är välkomna men även privatpersoner som vill nå ut mer över sina sociala kanaler. Ikväll har jag planer också så lär bli en lång dag!


❣️ för er som är intresserade av kaffet jag säljer så finns det fortfarande ett fåtal kvar. Skriv till mig så löser vi det! ❣️


Gillar

Kommentarer