Instagram @tennysdotter

Hektiskt med mycket jobb, men tacksam!

Ser verkligen fram emot en lugn helg. Igår var jag uppe vid vanlig tid, 6.30 för att jobba ända till 21.45. Låång dag och knappt någon mat. Fick i mig en kaffe, bagel, en affärs köpt smoothie och två skedar potatismos. Helt slut när jag kom hem men med världens mensvärk. Har haft svårt att sova i natt på grund av det trots att jag tog två paracetamol. Idag är det nya tag som gäller med jobb. Är fortfarande oerhört tacksam och glad över att jag jobbar så mycket som jag gör men kräver också att jag får min helg med två lediga dagar att bara chilla. Känns också tryggt att det bara är jag och grundaren till företaget som jobbar ihop nu under karantän.

Hade ett telefonmöte igår med ett företag där jag blev i kontakt med ägaren för ett par månader sedan. Hoppas på att kunna hjälpa dem lite att växa och få dem lite med uppmärksammade.

Har inte haft ork eller tid att träna vilket gör att jag känner mig lite sådär, men man kan inte pusha allt utan måste lyssna på kroppen. Hoppas på att kunna ta en hike i helgen eller promenera på stranden för att få lite motion och frisk luft.

I förgår hjälpte Sara mig med mitt hår som varit katastrof, torrt och klippt helt knasigt. Både en behandling för håret och en klippning senare känns det så mycket bättre!

idag måste jag försöka äta mer och dricka vatten, men är så svårt när man har fullt upp. Är inte direkt så att jag är undernärd men vill att min kropp ska ha energi till att orka med allt jobb hela dagarna.

Gillar

Kommentarer