Helg i Big Bear

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Det blev en snowboards tripp i fredags. S kom och hämtade mig vid 2-tiden, körde hem mot hans hus så han kunde packa om medan jag blev avsläppt vid Big 5 för att köpa lite utrustning för snön. Vinterkängor, strumpor, byxor, underställs leggings, och vantar. En timme senare kom han tillbaka redo och vi lastade in i Ranger Rovern. Stannade för att plocka upp en sallad eftersom jag inte ätit under dagen, plockade upp en vän till en av killarna som redan var på väg till stugan och körde iväg. Trafiken var helt sjuk, en tripp som i vanliga fall tar 2.5-3h tog 6h denna gången. Väl framme i Big Bear mötte vi upp resten av gänget för mat på ett mexikanskt ställe innan vi körde vidare till en butik där man kan hyra bräda och pjäxor. Fixade allt där och vidare till stugan, vår bil var rätt utrustad med terräng däck och fyrhjulsdrift medans H i sin nya G-wagon hade street däck och fastnade på flera ställen, de två andra bilarna var ganska ok på vägen. Packade in allt i stugan, valde rum och tog ett par drinkar.

Vaknade upp vid 8-tiden redo för att dra men alla andra sov, var inte i backen förrän vid 12-tiden. Fick hjälp att spänna pjäxan på brädan för liften av F som hängde med mig upp i den "vanliga" backen. Att ta sig av liften är så svårt! F åkte med mig ner första gången, hamnade väl på rumpan kanske 5 gånger. Så svårt när man aldrig åkt innan och jag åkte helt klart för snabbt. Men vi tog oss ner och gav oss på backen för avancerade åkare. Hon har åkt under två år så kan definitivt åka men jag hade lite mer problem. Sa att hon kunde åka ner själv och att jag löser det och lär mig. Dum idé, skulle frågat vilket håll jag borde valt. Hamnade såklart hela vägen till vänster med alla hopp och gupp. Tog lite längre tid för mig att komma ner och lite fler fall. Trots det hade jag så kul och vill bara lära mig mer nu!

Vid 4-tiden drog vi för att lämna utrustningen, lite käk på Taco Bell (första gången för mig) och sedan körde vi hemåt. Var sån sjuk trafik, körde kanske i 1-2 mph. Tanken var att S skulle köra hem också men hans huvudvärk blev inte bättre så vi bytte och han tog en nap och lite Advil medans jag tog oss ner för berget. Bytte igen strax innan motorvägen. Gjorde ytterligare ett matstop innan vi kom hem.

Väl hemma landade vi i soffan framför Saturday Night Live och slumrade till.

Gillar