Hundar, Eliphante och Milk.

Dagarna här går så snabbt, känns som jag skrev här igår men var tydligen i söndags. I vilket fall som, jag är med hundarna till torsdag så morgonrutinen är den samma. Upp, frukost, parken i ca 1h med bus, hem igen, plockar och städar lite sedan hamnar jag vid datorn. Idag träffade jag lite nytt folk i parken vilket var bra, potentiellt en ny klient och en som vill ha hjälp med sin hund. Kan inte säga nej till det.

Letar fortfarande efter ny lägenhet, så sjukt svårt. Var och tittade på en liten i går men den var ända borta i Culver City och det känns lite långt iväg tyvärr.. Plus att man måste betala så himla mycket pengar för att flytta in är minst 40k och ofta mer! Vi får se hur det går.


Igår mötte jag upp Sara, Patrick, hans dotter och Robyn som är och hälsar på från Vegas. Åt på Eliphante i Santa Monica, en väldigt trevlig och mysig restaurang. Perfekt för att kolla på solnedgången och maten är väldigt god. Rekommenderar verkligen det stället om ni är i Santa Monica. Drog till Milk i West Hollywood efter för dessert, så hypat ställe. Absolut inte dåligt men nja.. inte min favorit. Hem till Sara en sväng för att hämta ut mina paket för Halloween och sedan hem till hundarna för en lugn kväll.

Gillar