Inget glas i ögonen!

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Food

Två sjukhusbesök på två dagar, igår akut med misstanke om glassplitter i ögonen från i lördags. Tyvärr fanns ingen ögonläkare på plats och kunde kolla så det var bara att köra hem igen efter väntan. Fick idag en akuttid på förmiddag och blev skjutsad av min svägerska. Efter två långa undersökningar kunde de konstatera att inget glas var kvar i ögonen vilket känns så skönt att veta. Dock känns ögonen inte på topp. Har fått antibiotikadroppar att ta i 7 dagar men om det inte känns bättre på måndag är det ett nytt besök som väntar. Men jag tror nog det blir bättre!

Efter sjukhuset tog vi bilen in till centrum och käkade lunch på Inngergården och Vänner . Ett ställe som jag käkat på innan och som har grymt god mat efter säsong. Tog en chevré sallad som var så sjukt god och Lina tog en cesar sallad efter besked att chevrén inte var pastoriserad. Gick inom lite butiker och sedan avslutade vi med största glassarna på glassbaren inne i stan. Redan proppmätta av lunchen men kunde inte motstå. Åt glass som två små barn, allt smälte och rann överallt. Körde med med maxad matkoma.

Ikväll tog jag en PW i värmen runt byn. Så skönt..när man var hemma igen. Älskar verkligen värmen men blir så jobbigt att träna utomhus.

Gillar