Jobb, träning och ny Instagram.

Igår trodde jag att jag skulle ha dagen ledigt men blev inringd på jobb igår eftermiddags, så snart ska jag iväg för 4h jobb. Därefter kör jag till Älmhult för att träna på Wellness studio, med Bio Circuit. Gillar verkligen själva träningen men känner redan nu att det är svårt att få ihop antalet pass när det är en körsträcka på över 2 mil.

Har skrivit en lista till plåtningen som drar igång imorgon, batterier på laddning och jag har börjat packa. Ska fortsätta med förberedelserna när jag kommer hem för det är mycket kvar att göra. Imorgon vid 8.00 drar det igång och då ska allt vara klart och inget glömt. Har även lite ärenden i Älmhult när jag ändå är där, lite mer saker behöver införskaffas. Lite fler batterier bland annat och proteinbars så jag klarar dagarna.


Förresten, jag skapade en ny instagram igår för min fotogafering, har kört min personliga tillsammans med jobb och det är kanske inte så snyggt att blanda. Numer hittar ni mina jobb på @tennysdotterphoto. In och kika, följ och kommentera om ni gillar något. Eller varför inte slänga iväg ett PM om ni har frågor.

Gillar