Instagram @tennysdotter

Julmiddag med high ballers

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Food

Gårdagens middag var så kul och annorlunda. Vi möttes upp på Petit Ermitage, tog en varsin drink i baren och satte oss vid bordet. Tar en in flaska champagne och lite förrätter som vi delar på. Beställer in mer bubbel och huvudrätterna, därefter dessert. När vi väl ätit färdigt var vi alla så mätta att magen gjorde ont. Spårade lite i mellan åt men blir lätt hänt med ett galet sällskap, ett par riktiga höjdare som jag inte kan nämna vid namn. Avrundade kvällen vid 22.30 ungefär, kändes så skönt att komma hem. Gick och la mig direkt efter att jag tagit bort allt smink.

Vaknade vid 7.30 i morse och tog på träningskläderna för en löptur, 3.9 km idag på ca 23 min, ett litet pass inne i gymmet också innan jag gjorde havregrynsgröt och duschade.

Har känt mig ganska trött och hängig de senaste dagarna så vet inte om det är någon förkylning på gång, har verkligen inte tid att bli sjuk. Jobbar på för fullt med min nya agentur för sociala medier, fokuserat på Facebook och Instagram. Tar mig an nya företag för att hjälpa dem att få nya kunder via online annonsering. Emaila mig på info@tennysdotter.com för att få hjälp!

Gillar

Kommentarer