Instagram @tennysdotter

Instagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotter

Lååång dag!

Blog, Lifestyle, General, Food

Wow, en dag som jag trodde skulle vara klar vid lunch blev en heldag och jag var inte hemma förrän solen gått ner. Skulle hjälpa med att köra Pat till ett möte i Santa Ana. Slutade med att jag var chaffis från att droppa hans dotter vid skolan, till två möten i LA, ett i Santa Ana, ett i Long Beach och det sista i Venice.

Haft ångest hela dagen för att jag inte kunnat få mitt eget jobb gjort under dagen utan fått göra det nu på kvällen. Gjort research om nya kunder för att se vilken riktning som passar bäst i strategin för sociala medier. Finns så mycket att få i ROI i det området just nu -hetaste stället att annonsera!

Har du en litet företag eller vet någon som har och vill ha hjälp att nå ut till nya kunder online? Jag kan definitivt hjälpa till med det. Allt från account management, content creation, copy, research, administrativa uppgifter osv. har lång erfarenhet inom flera området i mitt yrkesliv och vill utnyttja alla mina kunskaper för att ge mina kunder så mycket som möjligt för att förbättra deras företag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229