Instagram @tennysdotter

Lite nytt och Sverige resa!

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Food

Halvvägs genom veckan, känns lie fel att skriva så när jag även jobbar på helgen men ändå, onsdag betyder lill-lördag. Fick hem två nya beauty blenders igår från Hye Beauty och förvånad över hur bra de var. Bättre än originalet. Väldiga fluffig och mjuk, bra form som gör det enkelt att komma nära under ögonen. Tummen upp!


Igår började vi med mat på Fresh Corn Grill. Kom iväg lite sent för frukost men hann få jobb gjort hemma innan så det var ok. Men, är ingen favorit att käka lunch till frukost. Känns så fel. Vad tycker ni om det? Jag vill gärna ha frukost mat som första mål på dagen. Åt i alla fall en rotfrukts bowl som var helt ok, inget speciellt. Efter det bort till min första klient för dagen, en 40 minuters session och sedan vidare till klient nummer två. Var hemma igen runt 18 tiden. Hade världens huvudvärk, tog lite piller och tog en nap. Vaknade strax innan 20 tiden, satte mig vid datorn igen. Väntade in S, tanken var att vi skulle gå ut på födelsedags firande men efter att ha påbörjat en film var vi inte så sugna på det. Någon fick för sig att vi skulle kolla på en riktigt gammal film om Hells Angels (gissar att S är ganska sugen på att ta ut sin Harley..) så vi kollade på HA 69. Riktigt dålig film, dålig dialog, skådespeleri och ja allt.. men lite underhållande. Jag satt mest på mobilen. Efter det hoppade vi i säng.

Satte alarm på 7 idag, gick upp och gjorde mig i ordning för dagen. Åkte till favorit stället för en kopp kaffe och en bagel innan S skulle vidare till kontoret. Jag börjar 13 idag så har lite tid att fixa här hemma innan jag ska till kontoret.

Ska försöka träna imorgon, känner mig lite bättre men inte helt frisk. Måste komma i form igen och ska börja med periodisk fasta igen, bästa sättet för mig att få ordning på mina magproblem och kroppen.

Om 5 dagar åker jag till Sverige i knappt en vecka för dop och familjehäng. Åkte aldrig hem över jul så ska bli så mysigt att spendera ett par dagar med dem. Kommer vara tillgänglig för jobb- fotografering om det är någon som behöver lite nya bilder för jobb eller familj. Hör av er, info@tennysdotter.com

Gillar

Kommentarer