Lördagskväll i Los Angeles

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Efter att ha jobbat och fixat hela dagen igår drog jag och S till Solomun konserten i downtown. Kom så sent dit, det började vid 18 och höll på till 23, vi var där runt 21-tiden. Mötte upp hans vänner vid borden och hade en riktigt grym upplevelse. Såg över hela publiken och alla var på så bra humör. Lämnade ställed med hans vänner när det avslutades. Höll på att bli arresterade pga S hoppade upp på en polisbil. Efter en rejäl utskällning och hot från polisen tog vi en bil till nästa fest, någon underground grej i en industrilokal andra sidan downtown. Hängde där ett tag och dansade innan vi drog vidare till Sound nightclub, spenderade resten av kvällen där. Drog innan det stängde, skippade efterfest och gick och la oss. Är så sjukt skönt att bo såhär nära allt, alla ställen är bara något eller några kvarter bort.

Vaknade upp vid 9-tiden idag, S drog till sitt kontor och jag till banken och nu sitter jag på caféet igen. Känner mig redan som en stammis, haha. Har lite att fixa med här. Har redigerat lite bilder från Björn Borg med Sophie och ett par från plåtningen med Peter Madrigal från Vanderpump Rules. Väntar på att få deras selects för att slutföra jobbet.

Ska försöka få lite tvätt gjord idag också, har inte ens en aning om vart tvättstugan är. Lyckades signa upp och ladda kortet med pengar igår, nu ska det bara aktiveras och sedan kan jag börja tvätta. Omställning att inte ha tvättmaskin i lägenheten men tydligen inte så vanligt här.

Gillar