Lunch och nya smycken

Blog, Lifestyle, General, Everyday, jewelry

Fick hem ett nytt superfint halsband igår med mitt namn från The Urban Jewels. Postade på Instagram om det med en kod som ger er rabatt om ni är sugna på att köpa ett personligt halsband till er själva eller någon i er närhet!

Igår började jag dagen med en löptur och lite gym. Efter hade jag två långa telefonmöten om de nya projekten. S mötte upp mig för lunch på Sugarfish, favoritstället för sushi. Var ganska trött under kvällen och tog det lugnt. S kom över. Promenerade ner till Hollywood blvd och köpte käk från Benihana food truck plus en annan food truck och åt hemma hos mig. Ställde alarm på 3.30 i natten, snoozade i 1h innan han körde hem för att göra sig redo för morgonen i downtown. Blev hämtad vid 7.45 ungefär för att köra dit. "Ärendet" i downtown var klart vid 10.45, körde tillbaka mot Hollywood. Stannade till vid mitt favorit kaffeställe och Poppy för att testa han ville testa deras super-hypade kyckling sandwich och pommes till mig och köpte med oss hem. Åt det och rester från gårdagen och är fortfarande mängder kvar. Förstår inte varför man alltid ska få så sjukt mycket mat i en beställning. Strax därefter fick jag min soffa levererad och S körde hem för min vän Emmeli skulle komma över. Har inte träffat henne sedan i våras när jag var här så var så mysigt att hänga, prata om livet och business. Därefter var det dags för nytt telefonmöte som varade över 1h. Reconnectade med Emmeli som kommer jobba för mig framöver. Så kul att få arbeta med sina vänner!

Har fått lite jobb gjort och nu sitter jag och äter pasta och dricker vin. Har inga direkta planer för kvällen men kommer förmodligen ta fritt för kvällen och sätta igång med jobb imorgon förmiddag. Ska vara hundvakt åt Alex igen imorgon och söndag så tanken är att ta en löptur till hennes lya för att ta hundarna till parken och mata dem innan jag och Emmeli möts upp för att få saker gjorda.Gillar