Märkligaste julafton hittills

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Har aldrig haft såhär lite julkänsla tidigare, helt galet. Hängde med hundarna hela dagen igår, fick två söta julklappar av Alex och CJ (de som äger hundarna). S kom på kvällen och hämtade mig på kvällen för sushi och tanken var att vi skulle ha lite jul själva innan han åkte till snön med sin familj. Jag skulle egentligen följt med men blev så knepigt när jag har hundarna. I vilket fall som, han hade precis gjort sin sista minuten shopping och slog in paketen hos mig, med ryggen emot för att jag inte skulle se vad det var. Känns ganska typiskt killar att göra så eller har jag fel? Lade alla klappar under granen. Gjorde en remake foto på från en scen från hans favorit film, A Christmas Story och kollade såklart filmen. Någon julmat blev det inte utan hummer pizza, snäppet bättre än julmat faktiskt.

S somnade på soffan och jag kollade klart filmen, städade undan och vad som egentligen skulle ha blivit paketöppning hanns inte med utan klockan blev så mycket så vi gick och la oss. Öppnar klapparna när han är tillbaka igen.

Upp vid 4.30 i morse för att packa ihop hans saker och släppa ut honom ur garaget för att åka hem och göra sin packning inför bergen. Jag gick tillbaka och sov två timmar till innan jag tog en Lyft bort till hundarna. Har varit på promenad och gett dem frukost. Blir en längre promenad med den stora hunden om någon timme eller så. Har absolut inga planer alls idag, de flesta är i väg på olika håll så blir nog hemma.

Gillar