Instagram @tennysdotter

Memorial Day weekend

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Trots att det var långhelg med Memorial Day i går så gick den så snabbt. Blev en ganska lugn helg med lite jobb som vanligt. Svårt att hålla sig ifrån när man vet att det alltid finns saker att göra, övervaka annonser och statistik, svara på email och annat. Igår hängde vi med S vänner för att fira Memorial Day. Har hållt mig borta från stora grupper människor och på husfesterna var alla gäster utspridda och kändes som de flesta är medvetna om "socialt avstånd". Avslutade kvällen med att köra till en känd rappares hus för att säga hej innan vi körde hem för att äta vår mat från Jon & Vinnies.

Idag var jag tillbaka på jobbet igen och har haft en fullspäckad dag. Har kanske 10 olika bollar i luften och slits mellan olika projekt hela tiden och avbruten med mail, sms och annat så kämpar på med att slutföra alla uppdrag.

Imorgon kväll har jag ett uppföljnings möte med en ny kund där jag ska ta över deras hemsida, uppdatera och underhålla den. Peppad på att ta mig an det och förbättra företaget online!
Gillar

Kommentarer