Instagram @tennysdotter

MIdsommarhelg!

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Har haft en riktigt grym helg som började med midsommarfirande med kubbspel, god mat och utgång i Båstad på Pepes Bodega. Min premiär på stället och den kunde inte varit bättre. Fick en privat tur i bygget och fick se alla rum, restaurang, personalrum osv. Därefter uppbjudna till ett grymt bord med allt man kan tänka sig. Dansade hela natten lång med grymt sällskap. Tack Fredrik och Pepes Bodega för detta!

Dagen efter var lite värre, sjukt trött efter ytterst lite sömn, dock ingen bakfylla (tack för det). Kommer faktiskt inte ihåg sist jag var riktigt bakis, så skönt. Vi lämnade Båstad för att ta oss tillbaka till nord östra Skåne. Vilade ett par timmar innan det var dags att göra sig redo för kvällen igen. Drog tidigt till Bånken för att chilla lite i sofforna ute med lite vin. Blev ett grymt gäng och hade så jäkla kul hela kvällen, fram till min mobil slogs i marken när vi skulle gå hemåt. Totalt pajad skärm och glassplitter i händerna.

Söndagen innehöll fantastiskt väder och fotboll. Några av de bästa platserna på Strandvallen ägs av företaget pappa jobbar för och där satt vi med ett gäng goa gubbar. Dock förlust för Mjällby efter snyggt spel i 35min och en mycket duktig domare. Trots allt en bra match! Var helt slut när vi kom hem, kökade och drack kaffe för att hålla mig vaken innan jag gav upp vid 21-tiden.

Gillar

Kommentarer