Min helg i bilder

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Food

Skrev ett lång inlägg men det sparades ej utan allt är borta, lite trist. Kort och gott, var barnvakt förra veckan och det var fullt ös. På fredagen blev det en dagstur till Helsingör med Emma och grabbarna. Stannade i Helsingborg ett tag också innan vi tog tåget hem, grabbarna blev kvar. På med lite smink och sedan dags för utgång.

Lördagen spenderades på stranden, endast ett par timmar. Sedan lite ärenden i gallerian innan det var dags att fixa käk och göra sig i ordning för kvällen. Vi startade på Bånken, vidare till Borgmästargården, Bånken igen (där försvann mitt bankkort) och sedan taxi till Martin&Martin. Hade kul som vanligt och fick dansa av mig. Så nöjd med bemötandet på Martin&Martin. Uppskattar så mycket att kunna komma upp ifrån stora dansgolvet, hänga i egen bar och toalett i anslutning.

Söndagen var jag så sliten, låg kvar i sängen till 11.30 ungefär innan jag blev hämtad. Tog det lugnt resten av dagen när jag väl kom hem.

Måndagen bestod av jobb, ja inget semester här inte. Tisdagen hade jag bokat bord på Borgmästargården med mina föräldrar. Mitt favoritställe i stan, är lite av en stammis haha. Åt supergod mat och drack gott hela kvällen med livemusik i bakgrunden från Stora Torget.

Gillar