Instagram @tennysdotter

Minivisit i Sverige

Blog, General, Everyday

Kom hem till Sverige igår kväll, Helt slut, sov till och från på båda flygen. Gjorde misstaget att boka med Norwegian, sista gången jag åker med dom blir tillbaka till LA. Första flyget gick bra, inte något att klaga på direkt men från London till Köpenhamn blev jag tvingad att checka in mitt handbagage, trots att det blivit "pre-approved" och jag betalat för det i min biljett, utöver det var planet endast halvfullt. Verkligen inte ok! Hade laptop och kamera i väskan dessutom men de brydde sig inte. Blir klagomål till dem! Utöver det hade en man dränkt sig i parfym, inte ok när man flyger tycker jag. Hela kön luktade och flyget också.

Väl framme i Osby hämtade mamma upp mig vid tåget och vi körde hemåt. Vaknade vid 3-tiden inatt men lyckades somna om och gick till tandläkaren vid 7.40, promenerade hem och åt frukost en timme senare. Blev därefter upphämtad av min svägerska för häng med mina syskonbarn. Har myst, busat och fikat med dem innan mamma hämtade mig efter sitt jobb. Nu är jag hemma i huset igen, ganska trött men förvånad över hur bra jag mår med jetlag.

Imorgon ska jag köra till sjukhuset för att förhoppningsvis få röntga min timme och bröstkorg, därefter ett till läkarbesök och sedan hämta min mamma på jobb. Fullspäckade dagar!


Gillar

Kommentarer