Instagram @tennysdotter

miss independent

Blog


Lite bilder från Halloween!
Nu har värmen kommit tillbaka. Igår var vi på stranden och solade. Idag var det ännu varmare och det är så skönt att kunna gå runt i shorts och linne igen. Enligt prognosen ska vädret hålla i sig hela veckan. Igår kom också Nathalies bästa vän och hennes pojkvän som ska bo hos oss i nästan två veckor. Dom är hur trevliga och snälla som helst så det kommer bli hur kul som helst. De hace med sig fyra kilo lösgodis, gissa om vi hade julafton igår! Har suktat efter saltlakrits sååå länge nu och så fick jag äta det igår, helt fantaskiskt gott. Det är verkligen något jag saknar här, saltlakrits. För övrigt så rullar skolan på som tidigare. Har börjat skriva på mitt näst sista tal som jag ska hålla nästa vecka angående att donera organ.
Imorgon är det Photo 1 som gäller därefter ner till en konst/bild affär och köpa penslar osv till min bildläxa som ska vara klar på onsdag. Fullt upp är det varje dag med läxor, det bästa är att få dom gjorda så fort som möjligt så man har tid över till annat sedan. Dock har jag inte varit så bra på det den senaste tiden, har varit sjuk i två veckor nu så har ingen ork efter skolan. Går och lägger mig och sover några timmar innan jag orkar upp och plugga igen.
Ni som inte redan gjort det borde kolla in min Tumblr om ni är intresserade av vad jag plåtar, ska hålla den sidan lite mer seriös än denna. Här hamnar mest vardags & fest bilder medans på min Tumblr ska det vara lite "bättre" bilder.
  • Blog

Gillar

Kommentarer