Instagram @tennysdotter

När man jobbar 24/7

Igår var det jobb som gällde hela dagen, hann hem för att byta om för middag på en mysig restaurang med S. Åt massa god mat, gnocchi, blomkål, mac n cheese, räk ceviche osv. två glas bubbel till det. Direkt hem efter middagen för att fixa sig inför kvällsjobb. Hängde på Poppy som var slutsålt, så fullt med folk och god stämning. Under kvällen slutade min mobil att fungera så hade jätte svårt att ta mig hem, när jag väl lyckades få det att fungera med klubbens Wi-FI så lyckas jag inte ta mig in i min byggnad. Kunde inte ringa in mig själv, ringa S eller någon annan och alla portar och dörrar var låsta. Till slut kommer ett ungt par som också skulle in och frågade snällt om jag kunde hänga med dem in lobbyn, förklarade min situation och fick komma in. Äntligen!

Var uppe vid 8-tiden idag, körde till favoritstället för kaffe och avocado smörgås, som btw inte är lika bra längre för de har bytt bröd. Besvikelse hos oss båda. Efter det blev jag avsläppt hemma, hade ett telefonmöte och har druckit min kaffe, gjort mig i ordning för dagens jobb och ska snart ta en bil dit. Ikväll är det jobb som gäller igen. Samma visa imorgon. Känns som min Sverige tripp är mer behövd än någonsin just nu. Kommer inte ihåg sist jag hade en dag ledigt..

Kommer jobba i Sverige också, tar med min kamera och laptop för att kunna göra plåtningar och bygga lite hemsidor och sköta alla sociala medier för klienter. Kommer hålla till nere i Skåne hela veckan och tillgänglig i det området för jobb!Gillar

Kommentarer