På hemmaplan igen

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Då var man tillbaka i Los Angeles igen. Har haft det jäkligt roligt i Vegas. Tog flyget tidigt lördag morgon. Grabbarna sov så jag fick be dem ringa front desk för att göra en ny rumsnyckel till mig så de skulle sippa gå ner och hämta mig. Tog mig upp till sviten och lämnade av väskorna i ena sovrummet. Vi beställde upp lite mat från room service och började göra oss i ordning för dagens fest. Dansade på XS beach club hela dagen till oliks djs. Stället var lit! Hade ett grymt bord precis framför scenen. När det mörknade tog vi oss till Cosmopolitan för lite käk. Lyckades bli utslängda från en restaurang men andra stället hann vi få i oss lite sushi på. En del av gänget tog sig ut medan vad som skulle blivit en 20 minuters nap blev en hel natts sömn.. vaknade vid 2.30 på natten av H som hämtade prylar och skulle dra ut. Vi somnade bara om.

Söndagen vaknade vi utvilade, drog till Liquid pool och hängde någon timme. Åt lite mat och drack mimosas innan det var dags att göra sig i ordning inför dagsfesten på XS. Dansde, skålade och njöt av stunden att vara där med bra folk och musik. Blev sjukt lit och bara körde på hela dagen. Gick in till dj och hängde där. Träffade min vän Z som tydligen är vän med S också. Alla känner alla här på ett eller annat sätt. Efter en heldag där drog jag och S tillbaka till hotellet. Beställde en sjukt flottig ostpizza som vi åt i sängen. Skulle egentligen mött upp de andra för middag men tog en nap och när vi vaknade 1h senare var vi inte superpepp på att ut och röja utan stannade inne igen. Har aldrig stannat inne två nätter i vegas tidigare men det kändes helt ok. Förvånad över att S inte ville ut och hänga med resten av sina vänner. Trots att vi stannade inne var vi upp till 3 på natten, beställde room service och kollade på tv. Jag somnade ganska snabbt efter att vi käkat.

Vaknade upp vid 7 i morse, men låg kvar till 11-tiden då S vaknade till liv. Gick och åt på Herringbone innan vi fick skynda tillbaka för att packa och hinna med flyget hem vid 15.30. Väl i Burbank så skjutsade J oss till S bil och vi körde till Veggie grill för lite snabbt käk innan jag blev hemkörd.

Kan bli utgång även i kväll, Sara är ledig imorgon och vill hitta på något kul. Vi får se vad som händer!

Gillar