Instagram @tennysdotter

Påskhelg i karantän!

Blog, Lifestyle, Food

Våran order för att stanna hemma skulle hävts nu i mitten av april men har förlängts till 15 maj, ansiktsmask måste bäras när man gör sina ärenden i stan. Vem hade trott att det skulle bli såhär? Hela helgen spenderas med att vara instängd, samma med veckodagarna. Jag åker endast till jobb, håller mig inomhus och åker hem för att hålla mig inomhus. Så sjukt!

Man blir lite smått knäpp av att inte göra det man ör van vid att göra.

Igår försökte vi få lite påskkänsla med omelett från the Butcher Baker and the Cappuccino Maker och varsin latte. Körde till Malibu på eftermiddagen för att få lite miljöombyte, stannade i bilen och tittade på havet. Tog en promenad på Santa Monica Beach med ansiktsmask på. Var trots allt lite folk ute! Körde sedan hem och lagade middag, tog ett glas vin och kollade en film.

Idag har vi knappt rört oss, jag har tvättat två omgångar, städat lägenheten, lagat frukost och lunch, kollat nyheter och serier. Tog en kort promenad nu på eftermiddagen och det är helt tomt med folk nästan. Har handskar och ansiktsmask så fort vi lämnar lägenheten för att vara på säkra sidan och undviker folk. Längtar efter att detta ska vara över!

Gillar

Kommentarer