Instagram @tennysdotter

Plugg, plugg och plugg..

Blog
Jag är så dålig på att uppdatera er här. Dagarna är fulla med skola, eller inte skola direkt men en till två lektioner per dag (måndag-torsdag) och sedan alla läxor som ska göras och förberedelser inför kommande lektion. En timme lektion betyder minst en timme plugg hemma, två timmar lektion betyder två timmar plugg hemma osv.
Idag framförde alla i Speech klassen sina memoriserade delar av de tal vi valt. För mig gick det bra, tappade inte bort mig en ända gång, en transitional movement och tja mer än så var det inte. Hatar att prata engelska inför en hel klass, blir så nervös och allt blir fruktansvärt jobbigt. Men lyckades få 100 av 100 denna gången med men det var nog sista gången också. Jag hamnade i grupp A och det innebär att vi ska ha ett nytt tal nästa onsdag. Jippi.. eller inte. Sitter och försöker arbeta på det nu, ser inte fram emot det alls!
Morgondagens läxa i ena fotoklassen är konstig också, alla i klassen säger olika om den så där lär jag inte kirra många poäng heller. Ska bli skönt att ta helg imorgon kväll, dock mycket plugg som väntar.
  • Blog

Gillar

Kommentarer