Instagram @tennysdotter

Instagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotter

Räddare i nöden!

Har vaknat upp som en zombie idag också, är så himla trött och trots att jag känner mig bättre än i tisdags är jag inte helt hundra. Hatar verkligen att känna att det är svårt att ta sig upp ur sängen, är van vid att komma upp ganska enkelt och sätta igång dagen. Men nu dessa dagar har verkligen kaffet jag dricker hjälpt. Har skrivit om det innan men tänker att jag gör det igen.

Det är ett kaffe för att hantera sin vikt och humör- alltså grymt för viktminskning, reducerar uppblåsthet, minskar sötsuget och boostar ditt humör och ger mer energi! Helt med naturliga ingredienser och utan laxerande effekt!

Man börjar med att dricka det i 4 veckor men de flesta fortsätter att dricka det mycket längre och i perioder. Man tar en kopp varje morgon i 6 dagar innan frukost och sedan skippar man en morgon och då dricker jag mitt vanliga kaffe. Har mitt på söndagen för då brukar vi gå och äta brunch!

Har ett par lådor med kaffe kvar ifall någon vill lägga en beställning innan dem tar slut igen, kommentera eller släng iväg ett email info@tennysdotter.com
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229